A 20,1 MP1 képminőséget, az elektronikus képkeresőt, a nagy fényerejű ZEISS® objektívet kompakt méretben egyesítő RX100 III igényes fotósok számára készült

20,1 megapixeles (effektív), 1.0 típusú Exmor R® CMOS-érzékelő


Az 1.0 típusú, háttérvilágítással rendelkező Exmor R® CMOS-érzékelő fényes és tiszta részleteket biztosít minden fényképhez és videóhoz. A Sony speciális háttér világításos kialakítása révén négyszer hatékonyabban rögzíthető a fény, azáltal, hogy a fényt kitakaró vezetékek az érzékelő hátoldalára kerültek.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

Minden digitális fényképezőgépnek át kell alakítania az érzékelője által rögzített fényt gyönyörű digitális fényképpé. Ezt az átalakítást lehetővé tevő motor legalább olyan fontos, mint az objektív és a nagy felbontású érzékelő, ezért a Sony kifejlesztette a figyelemre méltó BIONZ(tm) X processzort, amely több természetes részletet, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, fényképek és videók rögzítése során egyaránt.

A 24 mm-es nagy látószög segítségével még többet hozhat ki egy jelenetből – épületek és tájképek fényképezéséhez egyaránt ideális, míg a 70 mm-es beállítás nagy fényerejű F2,8-as blendenyílása portrék, közelképek (30 cm-es távolságból) és kreatív elmosódott hátterű kreatív képek készítéséhez kínál nagyszerű megoldást. A precíziós optika terén több mint 150 éves tapasztalatot alkalmazó ZEISS objektív a feltételeinek intenzív kontrasztot és élességet biztosít, a továbbfejlesztett többrétegű bevonatnak köszönhetően tükröződéstől mentesen.

Hatékonyabb felvételkészítés a beépített elektronikus keresővel

A beépített elektronikus kereső pontosabb és célzottabb fényképkomponálást tesz lehetővé, különösen ragyogó fényben. A kényelmes, intuitív felvételkészítést egy szemérzékelő teszi lehetővé, amely azonnal vált a kereső és az LCD-képernyő között.

chip.de/fotoapparat.hu/sony