Az Olympus Tough TG4 fényképezőgépazonban 4x optikai zoom-mal rendelkezik, így soha nem is lesz szükséged ismétlésre. A gyors autofókusz, és a 25 - 100mm gyújtótávolság kombinációjával elképesztően tiszta felvételeket készíthetsz, a különlegesen nagy látószöggel pedig kiélheted minden kreativitásodat.

Legyen még keményebb

Az Olympus több speciális kiegészítőt kínál, melyekkel a Tough TG-4 fényképezőgép különleges kalandokhoz is használhatóvá válik. Búvártok, LED fény, halszem, és telekonverter, különböző tokok, táskák, és nagylátőszög konverter... Csak találd ki mit szeretnél, majd élvezd a kreatív lehetőségek végtelenségét!

Felvételek készítése és megosztása

Oszd meg minden eddiginél egyszerűbben felvételeidet! WiFi és az OI. Share kompatibilis eszközökre bárhol, bármikor könnyedén átküldheted képeidet, kényelmesen vezeték nélkül. Sőt intelligens eszközeiddel akár vezérelheted is a fényképezőgépet.

Merre jártál?

Az Olympus Tough TG4 fényképezőgép a legújabb generációs GPS technológiával van ellátva. Ennek köszönhetően minden felvételt pontos helyadattal láthatsz el. Nem beszélve arról, hogy így mindig tudhatod pontosan merre jársz, a Compass funkció segítségével még kikapcsolt állapotban is. Ha pedig telepíted telefonodra az OI. Track alkalmazást, az minden megosztott felvételhez hozzárendeli a GPS koordinátákat.

16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS

16 megapixeles felbontás jóvoltából teljes képernyő méretű videókat, és nagy méretű nyomtatásra szánt képeket készíthetsz. Élvezd a lenyűgöző részletességet, és kevesebb képzajt, még gyenge fény mellett is.

TruePic VII processzor

A nagy sebességű szenzor és a legújabb generációs TruePic VII képprocesszor pontosan a használt rekeszértékhez igazítja a képfeldolgozás műveleteit – így mindig fantasztikus, életteli felvételeket készíthetsz.

iHS technológia

Örökítsd meg pontosan azt amit szeretnél! A nagy sebességű, 16 megapixeles CMOS szenzor, és a nagy teljesítményű TruePic VII képprocesszor támogatásával az iHS technológia mindig kiváló végeredményt garantál.
chip.de/fotoapparat.hu/Kép: FreeImages