Hogy miért lesz a kedvencünk a Nikon ezen gépe? A válasz egyszerű: mert vadonatúj érzékelője széles dinamikatartományt kínál, a teljes érzékenységskálán kifogástalan teljesítménnyel, és tiszta, döbbenetes élességű és gazdag színvilágú felvételeket tesz lehetővé.

Élesebb, tisztább, jobban definiált képeket készíthetünk nagy ISO-értékek mellett is. 100 és 12 800 közötti ISO-tartomány, amely kiterjeszthető 50 és 51 200 közötti egyenértékig. A készülék különleges AF mező módjával hihetetlen pontossággal azonosítja be a témát, még rossz fényviszonyok mellett is.

A kijelzője kihajtható, és fölfelé akár 90, lefelé pedig akár 75 fokban megdönthető. Természetesen nem maradt ki a beépített Wi-Fi sem, amelynek segítségével bármikor megoszthatjuk képeinket, csak fel kell töltenünk az ingyenes Wireless Mobile Utility alkalmazást intelligens eszközünkre.

Teljes HD (1080p) videókat rögzíthetünk  50p/60p képkockasebességgel. Teljes körűen szabályozhatjuk a képélesítést, a kontrasztot, a fényerőt, a színárnyalatot és a színtelítettséget fényképezéskor és videofelvételek készítésekor. Az Egyenletes beállítás maximális dinamikatartományt biztosít a könnyebb utómunkához, a Tisztaság beállítással pedig a részleteket lehet finomhangolni. A beállítások vizuálisan módosíthatók felvétel közben, valamint a videofelvételekhez és a fényképekhez egy külön menüben különböző opciókat elmentve leegyszerűsítheti a felvételkészítési folyamatot.

A D750 fényképezőgép 24,3 megapixel felbontású érzékelőjének képességeit a NIKKOR objektívek széles választékával bontakoztatja ki igazán. Kivételesen nagy felbontó képességüknek köszönhetően a NIKKOR objektívek bármely területen dolgozó fotós igényeinek megfelelnek. A D750 teljesen kompatibilis a Nikon piacvezető Kreatív Megvilágítási Rendszerével is, és sokféle vakuval képes együttműködni, így kreatív vakus fényképezésre nyílik mód akár a gépre szerelt, akár külön elhelyezett vakukkal.

Ezen kívül:

Strapabíró és tartós

 

(Forrás: fotoapparat.hu, fotostop.hu /Fotó:youtube.com)