A Fotor oldalra fellépve már fel is tölthetjük a javítani kívánt fotónkat. A forrás lehet a számítógépünk, a Dropbox, a Facebook vagy akár egy netes képet is feltölthetünk. Ha a kép betöltődése után balra az 1-Tap Enhance feliratra kattintunk, akkor megvalósul az egykattintásos képjavítás, a rendszer automatikusan szebbé varázsolja a fotónkat.

De ez nem minden. Számos képjavító eszközt találunk, érdemes kísérletezni velük. Változtathatunk a fényességen, a színeken, forgathatjuk a képet, kivághatunk belőle. Vihetünk rá szöveget, „ragaszthatunk” különféle matricákat is, sőt a Beauty opció alatt még olyan szépítő eszközöket is találunk, amelyekkel eltüntethetjük egy arcról a ráncokat, kifehéríthetjük a fogakat, kifesthetjük a szemet, sőt akár slankíthatjuk is az alakot.

Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, akkor felül a Share-re kattintva megoszthatjuk a neten a képet, de persze a Save lehetőséget választva el is menthetjük számítógépünkre. A szolgáltatás kétféle fájlformátumot kínál fel: jpg és png. Alapértelmezésben normál minőségben menthetjük el a képet, viszont van egy jó minőség is (high), azonban ha ebben akarunk menteni, akkor már regisztrálni kell a szolgáltatásra.

Forrás: fotoapparat.hu; hvg.hu, fotó: pixabay.com