A Sony ezen terméke igazi kompakt készülék, ám a kicsi a bors de erős jelző erre is érvényes. Ahogy a minőség is, hiszen a gép a prémium minőségű Vario-Sonnar® T* ZEISS objektívvel van szerelve, amely finom kezelést, kifinomult autófókuszt és kivételes fénygyűjtő teljesítményt nyújt.

20,4 M Exmor R CMOS-érzékelő

A fekete háttér világítású 20,4 megapixeles Exmor R® CMOS-érzékelő nagy érzékelési tartományának köszönhetően az objektív több fényt és részletet gyűjt be a képkockákba.

BIONZ X képfeldolgozó processzor

A BIONZ X képfeldolgozó processzor által nyújtott valósághűbb színvisszaadás, jobb zajcsökkentés és gyorsabb sorozatfelvétel-készítés - a legkiválóbb minőségű képkészítés érdekében a processzor 3x hatékonyabb az előző BIONZ processzornál.

50-szeres optikai zoom

A távolság nem akadály köszönhetőten az 50-szeres optikai zoomnak, amely tűéles képkockákat ad vissza.

Optikai SteadyShot

Az objektív giroszkóposan mozog, kompenzálja a kézből történő fényképezés közben fellépő mozgásokat, és elképesztően éles képeket készít a teljes fókusztartományban

Profi kezelhetőség

Megtapasztalhatjuk a DLSR-hez hasonló megjelenést és fogást, miközben élvezhetjük az egyszerűen használható vezérlők és ergonomikus markolat kényelmét. A profi kamerákhoz hasonlóan a gombok és funkciók elhelyezése átgondolt, elérésük egyszerű.

Elektronikus képkereső

A 201 pont felbontású elektronikus képkeresőnek köszönhetően tiszta és valós idejű előnézetet élvezhetünk 100%-os képlefedettség mellett, ami ideális felvételek keretezéséhez, fókuszálásához és megtekintéséhez.

Alkosson, csatlakozzon és osszon meg

Egy dolog van, ami jobb egy nagyszerű fotó elkészítésénél: annak megosztása. A beépített Wi-Fi® és NFC funkcióval másodpercek alatt megoszthatjuk a legjobb felvételeket. Kiegészítő, okostelefonokhoz készült távvezérlős alkalmazás.

(Forrás:fotoapparat.hu;fotostop.hu/Fotó:radioschack.org, youtube.com)