Ezúttal mi a DJI Phantom 2 drónt mutatjuk be az érdeklődőknek, amelyet többek között a fotostop.hu weboldalon is meg lehet vásárolni. Amit erről a készülékről tudni érdemes:

Kompakt, magasan integrált repülési platform, amely kompatibilis a DJI Zenmuse légi gimbal-okkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a saját kamerájával repüljön. Ha valaki csak a játék kedvéért használja, az is érthető, ám a profibbak egy GoPro kamerával felszerelve igazán komoly képkockákat készíthetnek a segítségével. A legújabb Phantom 2 új távvezérlővel, új meghajtórendszerrel, és új iránytűvel kerül a boltok polcaira.

Ami a legújabb verziót illeti, számos újdonság fedezhető fel rajta:

A továbbfejlesztett távvezérlő sok új szolgáltatással lett ellátva. Gimbalvezérlő-tárcsa, edzőport, beépített LiPo akkumulátor 2000 mAh kapacitással, LED akkumulátor töltöttségjelző, és gázkar-zár, amely a helyén tartja a gázkart leszállásnál, ezeket mind tartalmazza.

Fokozott erő

Új motorok, propellerek, és ESC-k a nagyobb tolóerőért és a minden eddiginél pontosabb vezérlésért. Több felszereléssel terhelheti a Phantomot, és akár 200g/tengely extra tolóerőt érhet el egy 3S LiPo akkumulátort használva ezzel a teljesen új rendszerrel.

Új iránytű

Új, antisztatikus iránytű lett kifejlesztve védőburokkal, amely bármilyen repülési helyzetben leárnyékolja.

Repülésre kész
Most a dobozból kivéve azonnal teljesen stabilizált videókat készíthet az égből

Precíziós repülés és stabil lebegés

Integrált GPS-es robotpilóta-rendszer, amely pozíciótartást, magassági zárat, és stabil lebegést biztosít, lehetővé téve, hogy ön a felvételre fókuszáljon

Automatikus hazatérés / egy gombos menj haza

Ha a Phantom 2 és a vezérlője elveszíti a kapcsolatot repülés közben, aktiválódik a rendszer hibatűrő védelme, és ha a jel elég erős, a Phantom 2 hazatér, és automatikusan leszáll.

Intelligens, hosszú élettartamú akkumulátor

A magas, 5200 mAh kapacitású, nagy teljesítményű lítium polimer akkumulátor töltöttségi adatokat és karbantartási emlékeztetőkkel nyújt, rendelkezik túltöltés/kisülésvédelemmel, valamint akár 25 perc repülési időt tesz lehetővé.

(Forrás:fotoapparat.hu, fotostop.hu/Fotó:quadcopters.co.uk)